SBPOK and TWITTER

Kako "Kurir" javlja, a b92 prenosi, izgleda da je SBPOK kontaktirao Twitter da se "lažni profili ministara Vlade Srbije uklone sa ove mreže, a podaci sa njih zamrznu". Izgleda da niko SBPOK nije obavestio da su svi Twitter nalozi lažni, te da prilikom registracije nije potrebno ostaviti JMBG, br. l.k., krvnu grupu i partijsku pripadnost.
Sa naloga demokratske stranke čitav dan pokušavaju da nam objasne kako se oni protive zabrani slobode govora, kako oni nemaju pojma… ma, kad čitaš njihove tweetove k'o da čitaš saopštenje Vojislava dr Koštunice – ljudi znaju kol'ko i mi i nisu obavešteni. Aha, rotkve strugane. Nego misle da je TwitterZajednica stado ovaca koje je lako zavesti. Alo, demokrate, nismo mi  KorisniciRužičastogSadržaja, mi nismo vaša ciljna grupa, ne možete, bre, da nas lerate! Prosto mi vas dođe žao…

U tweetovima se pozivaju na Obamu. Kao, da se desi i da otvori neko Obamin lažni profil, ne bi reagovao Obama, nego državne institucije. Pa, demokrate, niste obavešteni (opet). Pogledajte sledeće naloge:

1. barackobama44

2. ObamaLOLz

3. barak_obama_usa

4. obama_barak

5. BarakObama01

6. Barak Obama

7. BarakObama6

Tek da kažem da naloga ima još, ali me mrzi da ih linkujem. Ako znate kako, potražite profile Barak Obama. Znam i da je Srbija sirota zemlja i da se stranke dovijaju na razne načine za extra prihod kako bi mogle da funkcionišu, ali izbacite se malo za OfficialAccount, pa malo platite promociju… Uz sve prethodno navedeno potrebno je da uradite i nešto korisno za zemlju (npr. da pustite PayPal, jer ga čak i Somalija ima, a mi ne), pa vas neće razbesneli tviteraši ganjati po istom, a ogorčeni blogeri blogovati o vama. Šta ćete da radite? Da uposlite SBPOK da nas sve 'apsi?!? Ili važi i dalje vaš tweet "mi nikada nismo rekli da smo za cenzuru a tako ispada. Uvek smo bili za slobodu govora kao osnove demokratskog društva :)"?

Nezgodno je kad pred izbore progovori ovo malo inteligencije što je Srbija ima, je l' da? Odmah moraju VladariSrbije da intervenišu, ne bi li se REČ zaustavila, pa makar se radilo i o krajnje zabavnoj & benignoj pojavi lažnih naloga. DShootanovac, boristatic, vladarsrbije

Nego, znate li da su se danas registrovali i lažni JocaKrkobabic i SBPOK?

Meni nije jasno zašto se bunite protiv lažnih naloga. Svaki dan nas lažete (te 1000€ od akcija; te baš je cool u Srbiji, kako ne vidite; te 200 'iljada radnih mesta samo čeka na nas…) I sad vama smetaju lažni nalozi? Što reče jedan komentator na b92:
Šta rade? Predstavljaju se kao ministri i obmanjuju javnost. Zar to nije posao pravih ministara?

Ovi lažni nalozi su bar odisali duhovitošću i inteligencijom.

Ostajem politiĆki HATER!!!!

Nemojte me terati da izađem na naredne izbore, toliko sam odlepila da ću vam nacrtati krastavac i dva paradajza uz poruku: Ovo od vas dobijam zadnjih 11-12 godina, evo vam ga malo i vama!

Nego, da se vratim na temu: Twitter.

Što se twitteraša tiče, možda nije loše da znate i sledeće:

You can cage a singer but not the song!

Pa, sad vi vidite šta ćete… Ja znam šta ću: odoh da pevam iz sveg glasa, koliko me grlo nosi

 

p.s.

Uvrstila sam blog i u kategoriju Fantasy – jer ovo jeste fantasy za nekog ko živi u nekoj NormalnojZemlji; kao i u kategoriju Sex – jer neke stvari se mogu podvesti pod čisto ***anje naroda u mozak…

Advertisements

One thought on “SBPOK and TWITTER

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s